Tarjoomamme tuorein lisä on Asset Tracker, joka on käyttöomaisuuden ja tariffien hallintajärjestelmä. Sovellus toimii keskeisenä työkaluna energian siirtoyhtiön suunnittelutyössä, ja tehostaa merkittävästi kommunikointia pääomasijoittajien suuntaan.

-Asset Trackerin avulla pystymme seuraamaan investointikustannuksia yksittäisen ostolaskun tasolla. Kulut kohdentuvat projekteille, lokaatioille ja komponenttiryhmille. Näin tiedämme projektin aktivoituessa, miten kustannus tariffimielessä jaetaan asiakkaille ja paljonko tariffivaikutus on. Tämä puolestaan mahdollistaa tarkat tariffiennusteet, mikä on omistajillemme ja asiakkaillemme olennainen tieto. Taloustiimi saa tarvitsemansa tiedot tilinpäätökseen kirjanpidon ja verotuksen laskennan kautta, kertoo Group Controller Pekka Rossi Aurora Infrastructure Oy:stä.

Asset Tracker pähkinänkuoressa:

  • Hallinnoi pitkäikäistä käyttöomaisuutta kattavien laskenta- ja seurantaominaisuuksien avulla
  • Varmistaa kustannustehokkuuden vähentämällä suunnittelemattomia ja kalliita huoltoja
  • Optimoi huoltotoimenpiteet käyttöomaisuuden käyttöiän maksimointiin sekä korvausinvestointien ajoittamiseen
  • Mahdollistaa käyttöomaisuus- ja tariffidatan raportoinnin sisäisiin ja ulkoisiin tarpeisiin

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä marko.seppala(at)profitsoftware.com. Tutustu muihin ratkaisuihimme osoitteessa www.profitsoftware.com.

 

Aurora Infrastructure Oy tarjoaa sähköverkon operointi-, ylläpito, kehittämis- ja investointipalveluja asiakkailleen, joita ovat mm. teolliset toimijat, tuulivoimayhtiöt, datakeskukset ja lentoasemat. Aurora omistaa ja operoi kahta suurinta teollisuuden sähkönjakeluverkkoa Suomessa ja se työllistää noin 30 henkilöä. Aurora on infra-sijoittajien omistama yritys.

Profit Software on finanssialalle järjestelmäratkaisuja ja konsulttipalveluita toimittava yritys. Lisäksi tarjoamme analytiikka- ja tiedonhallintapalveluita useille toimialoille. Yritys perustettiin vuonna 1992. Toimistot sijaitsevat Espoossa, Tampereella, Porissa, Lahdessa, Tallinnassa ja Tukholmassa. Työllistämme 230+ henkilöä.