Tule BI Sales Manageriksi!

Profit Software on lähes 230 hengen ohjelmistoyritys, jolla on toimintaa kuudella eri paikkakunnalla Suomessa, Virossa ja Ruotsissa. Tuotamme pankki- ja vakuutussektorin nimekkäille toimijoille lisäarvoa järjestelmien, analytiikan ja taitavien konsulttiemme avulla. Teemme projekteja asiakkaillemme tavoitteenamme auttaa heitä pysymään edelläkävijänä digitaalisessa kehityksessä ja etsimme jatkuvasti uusia kykyjä auttamaan meitä tässä tehtävässä.

Etsimme nyt joukkoomme tehokasta ja ratkaisukeskeistä Sales Manageria Business Intelligence -yksikköömme Espooseen.

Olet etsimämme henkilö, jos intohimonasi on tuottaa asiakkaille lisäarvoa analytiikan, datan ja räätälöityjen ratkaisujen avulla samalla ratkaisujen liiketoimintahyödyt perustellen. Hahmotat asiakkaan liiketoiminnan kipupisteet ja tuot rohkeasti esille oman näkemyksesi. Et vieroksu nopeatempoisessa ympäristössä toimimista tai sitä, että käsissäsi on useampi myynticase. Palvelemme erityisesti fintech-yrityksiä, mutta myös muut toimialat, kuten energia- ja kiinteistö, ovat osa analytiikkaportfoliotamme.

Sales Managerin roolissa tehtävänäsi on kasvattaa olemassa olevia asiakkuuksia lisämyynnin kautta, myös uusasiakashankinta on osa toimenkuvaasi. Emme rajoita käsiäsi vaan annamme tukea ja valmennusta silloin, kun sitä tarvitset. Me arvostamme osaamistasi ja haluamme tarjota sinulle innostavan työympäristön kasvavassa ja menestyvässä organisaatiossa.

 

Sinulta löytyy:

  • Analyyttistä, konsultatiivista ja ratkaisulähtöistä otetta
  • Vähintään viiden vuoden kokemusta B2B-myynnin parista
  • Hyviä vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä ja aktiivista draivia löytää asiakkaitamme palvelevat ratkaisut
  • Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito
  • Aikaisempaa kokemusta tiedolla johtamisesta ja/tai business intelligencestä

Lisäksi arvostamme:

  • Korkeakoulututkintoa tekniikan tai kaupan alalta
  • Monipuolista kielitaitoa
  • Aikaisempaa kokemusta Profit Softwaren fokusasiakassegmenteistä (fintech, rakennus, energia, terveydenhoito tai valmistus)

 

Innostava, asiakaslähtöinen työyhteisömme toimii joustavasti ja tehokkaasti kaikessa tekemisessään. Meillä työskennellessä jokaisella on mahdollisuus tuoda näkemyksensä esiin ja olla näin vaikuttamassa työympäristöönsä ja omaan tekemiseensä. Tarjoamme työntekijöillemme pääsyn uusimpiin työkaluihin sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoaan koulutuksin ja sertifikaatein. Meillä on kilpailukykyinen palkkaus sekä hyvät henkilöstöedut.

Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen: careers@profitsoftware.com.

Lisätietoa tehtävästä saat myyntijohtaja Antti Lapinleimulta, antti.lapinleimu(at)profitsoftware.com, puh. +358 50 572 6062

Seuraa meitä somessa: