Profit Software on yli 230 hengen ohjelmistoyritys, jolla on toimintaa kuudella eri paikkakunnalla Suomessa, Virossa ja Ruotsissa. Tuotamme pankki- ja vakuutussektorin nimekkäille toimijoille lisäarvoa järjestelmien, analytiikan ja taitavien konsulttiemme avulla.

Teemme projekteja asiakkaillemme tavoitteenamme auttaa heitä pysymään edelläkävijänä digitaalisessa kehityksessä ja etsimme jatkuvasti uusia kykyjä auttamaan meitä tässä tehtävässä.

Meillä tärkeintä kaikessa toiminnassa on asiakkaan tyytyväisyys. Jos tekemisen laatu ja tinkimättömyys ovat sinulle tärkeitä arvoja, olet sopiva henkilö tehtävään. Laajan asiakaskunnan myötä pääset haastaviin tehtäviin, joissa tukenasi ovat muut Profit Softwaren ammattilaiset.

Etsimme nyt kokenutta BizTalk-asiantuntijaa Espooseen. Työskentelet osana tiimiä, jolla on monipuolisesti asiantuntemusta vakuutussektorilta. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta asiakasprojekteissa työskentelystä tai innokkuutta oppia siihen. Etsimämme henkilö pystyy yhdistämään teknisen osaamisensa sujuvaan asiakasrajapinnassa työskentelyyn, mitä odotamme kaikilta konsulteiltamme.

Edellytämme sinulta:

  • Kokemusta BizTalk-kehityksestä
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Arvostamme myös:

  • Kokemusta .NET-kehityksestä
  • Kokemusta muista integraatioalustoista, kuten FRENDS, ym.
  • Finanssi- ja vakuutusliiketoiminnan tuntemusta

Innostava, asiakaslähtöinen työyhteisömme toimii joustavasti ja tehokkaasti kaikessa tekemisessään. Meillä työskennellessä jokaisella on mahdollisuus tuoda näkemyksensä esiin ja olla näin vaikuttamassa työympäristöönsä ja omaan tekemiseensä. Tarjoamme työntekijöillemme pääsyn uusimpiin työkaluihin sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoaan koulutuksin ja sertifikaatein. Meillä on kilpailukykyinen palkkaus sekä hyvät henkilöstöedut.

Lähetä CV ja hakemuksesi osoitteeseen: careers@profitsoftware.com

Lisätietoja tehtävästä antaa Team Manager Harri Hiila: harri.hiila@profitsoftware.com

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa: