Profit Software on lähes 230 hengen ohjelmistoyritys, jolla on toimintaa kuudella eri paikkakunnalla Suomessa, Virossa ja Ruotsissa. Tuotamme pankki- ja vakuutussektorin nimekkäille toimijoille lisäarvoa järjestelmien, analytiikan ja taitavien konsulttiemme avulla.

Teemme projekteja asiakkaillemme tavoitteenamme auttaa heitä pysymään edelläkävijöinä digitaalisessa kehityksessä ja etsimme jatkuvasti uusia kykyjä auttamaan meitä tässä tehtävässä.

Nyt etsimme C#-kehittäjää ohjelmistotiimiimme Espoon toimistolle.

Me arvostamme osaamistasi ja haluamme tarjota sinulle innostavan työympäristön kasvavassa ja menestyvässä organisaatiossa. Meillä pääset työskentelemään Microsoftin uusimmilla tuotteilla kehityksen kärjessä. Meillä tärkeintä kaikessa toiminnassa on asiakkaan tyytyväisyys. Jos tekemisen laatu ja tinkimättömyys ovat sinulle tärkeitä arvoja, olet sopiva henkilö tehtävään. Laajan asiakaskunnan myötä pääset haastaviin tehtäviin, joissa tukenasi ovat muut Profit Softwaren ammattilaiset.

 

Sinulta löytyy:

  • Kokemusta C# ja .Net -ohjelmistokehityksestä
  • Hyvää sosiaalista pelisilmää ja kommunikointitaitoja
  • Näkemystä laadukkaan ohjelmistokehityksen tulevaisuudesta ja sinne pääsemisen polusta
  • Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito

 

Innostava, asiakaslähtöinen työyhteisömme toimii joustavasti ja tehokkaasti kaikessa tekemisessään. Meillä työskennellessä jokaisella on mahdollisuus tuoda näkemyksensä esiin ja olla näin vaikuttamassa työympäristöönsä ja omaan tekemiseensä. Tarjoamme työntekijöillemme pääsyn uusimpiin työkaluihin sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoaan koulutuksin ja sertifikaatein. Meillä on kilpailukykyinen palkkaus sekä hyvät henkilöstöedut.

Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen: careers@profitsoftware.com.

Lisätietoja tehtävästä antaa Team Manager Harri Hiila, harri.hiila(at)profitsoftware.com.