Profit Software on yli 230 hengen ohjelmistoyritys, jolla on toimintaa kuudella eri paikkakunnalla Suomessa, Virossa ja Ruotsissa. Tuotamme pankki- ja vakuutussektorin nimekkäille toimijoille lisäarvoa järjestelmien, analytiikan ja taitavien konsulttiemme avulla.

Teemme projekteja asiakkaillemme tavoitteenamme auttaa heitä pysymään edelläkävijöinä digitaalisessa kehityksessä ja etsimme jatkuvasti uusia kykyjä auttamaan meitä tässä tehtävässä.

Nyt etsimme C#-kehittäjää ohjelmistotiimiimme Espoon tai Tampereen toimistolle.

Me arvostamme osaamistasi ja haluamme tarjota sinulle innostavan työympäristön kasvavassa ja menestyvässä organisaatiossa. Meillä pääset työskentelemään Microsoftin uusimmilla tuotteilla kehityksen kärjessä. Tärkeintä kaikessa toiminnassamme on asiakkaan tyytyväisyys. Jos tekemisen laatu ja tinkimättömyys ovat sinulle tärkeitä arvoja, olet sopiva henkilö tehtävään. Laajan asiakaskunnan myötä pääset haastaviin tehtäviin, joissa tukenasi ovat muut Profit Softwaren ammattilaiset.

Sinulta löytyy:

  • Kokemusta C# ja .Net -ohjelmistokehityksestä
  • Hyvää sosiaalista pelisilmää ja kommunikointitaitoja
  • Näkemystä laadukkaan ohjelmistokehityksen tulevaisuudesta ja sinne pääsemisen polusta
  • Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito

Innostava, asiakaslähtöinen työyhteisömme toimii joustavasti ja tehokkaasti kaikessa tekemisessään. Profit Softwarella työskennellessä jokaisella on mahdollisuus tuoda näkemyksensä esiin ja olla näin vaikuttamassa työympäristöönsä ja omaan tekemiseensä. Tarjoamme työntekijöillemme pääsyn uusimpiin työkaluihin sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoaan koulutuksin ja sertifikaatein. Meillä on kilpailukykyinen palkkaus sekä hyvät henkilöstöedut.

Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen: careers@profitsoftware.com.

 

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella:

Espoossa Team Manager Harri Hiila, harri.hiila(at)profitsoftware.com

Tampereella Team Manager Timo Rantanen, timo.rantanen()atprofitsoftware.com.