Avoimet työpaikat löydät urasivuiltamme

Profit Software on Suomessa omalla sektorillaan markkinajohtaja. Tavoitteemme on tulla pohjoismaiden halutuimmaksi Fintech-yritykseksi. Meitä on 230 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa ja Virossa.

Finanssialan asiakkaistamme suurin osa käyttää Microsoftin Dynamicsiä CRM:nä. Rakennamme tuotekehityksenä ja asiakkaiden kanssa yhdessä konsultointina vaativia ratkaisuja, joissa Dynamicsilla on kriittinen rooli. Esimerkiksi erilaiset myyjän työpöydät ja asiakas 360 -näkymät rakentuvat CRM:n päälle, mikä tarkoittaa mittavaa määrää integraatioita erilaisiin taustajärjestelmiin.

Konsulttitiimimme hakee joukkoonsa uutta C#-taitoista Microsoft Dynamics -osaajaa.

Voit olla kokenut Dynamics-asiantuntija, jolloin otat arkkitehdin roolin. Toisaalta voit olla myös junior-tasolla Dynamicsissa, tällöin sinulta vaaditaan useampaa vuotta C#-ohjelmoinnin parissa. Kokemus voi olla joko aikaisemmasta CRM Dynamicsista tai uudemmista pilvipalveluversioista. Finanssialan kokemus ei ole pakollista, sen pystymme opettamaan. Edellytämme joka tapauksessa kiinnostusta asiakkaan liiketoimintaan, esimerkiksi varainhoitoon ja sijoittamiseen, työeläkemaailmaan tai pankin prosesseihin. Etsimme osaajaa ensisijaisesti Espoon konttorillemme.

Toivomme, että sinulta löytyy:

– Tuntemusta seuraavista tekniikoista: Visual Studio, JavaScript, C#, .NET, MSSQL
– Dynamics 365 -ratkaisujen perusteiden ymmärtämistä
– Proaktiivista otetta asiakastehtävissä
– Halua syventyä varainhallinnan front, middle ja backoffice -prosesseihin.
– Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito

Lisäksi arvostamme:

– Kokemusta Dynamics CRM / Dynamics 365 projekteista.
– Asiakashankinnan ja -hallinnan prosessien tuntemusta
– Microsoft Pilviteknologioiden ja finanssiliiketoiminnan uusimpien trendien tuntemus

Pääset toimimaan hyvin erilaisissa asiakasympäristöissä ja projekteissa. Tähtäämme laadukkaaseen käytätettävyyteen, toimiviin integraatioihin ja huippuun asiakastyytyväisyyteen. Tulet takuulla toimimaan suoraan asiakkaiden kanssa määrittellessäsi uusia finanssialan työtä helpottavia ratkaisuja.

Tarjoamme kovatasoisen ohjelmistotiimin, joka pystyy tukemaan eri osa-alueilla. UX, Azure ja REST tulevat olemaan tuttuja termejä. Tuot tiimiin näkemystä Dynamicsin käyttämisestä parhailla mahdollisilla tavoilla. Innostava, asiakaslähtöinen työyhteisömme toimii joustavasti ja tehokkaasti kaikessa tekemisessään. Tarjoamme työntekijöillemme pääsyn uusimpiin työkaluihin sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoaan koulutuksin ja sertifikaatein. Meillä on kilpailukykyinen palkkaus sekä hyvät henkilöstöedut.

Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen: careers@profitsoftware.com.