Profit Software on lähes 230 hengen ohjelmistoyritys, jolla on toimintaa kuudella eri paikkakunnalla Suomessa, Virossa ja Ruotsissa. Tuotamme pankki- ja vakuutussektorin nimekkäille toimijoille ohjelmistoja, järjestelmiä ja analytiikkapalveluita. Haluatko mukaan rakentamaan parempia ohjelmistoja?

Teemme projekteja asiakkaillemme tavoitteenamme auttaa heitä pysymään mukana digitaalisessa kehityksessä. Laajan asiakaskunnan myötä pääset haastaviin tehtäviin, joissa tukenasi ovat koko muu tiimi ja esimiehesi. Sinun ei tarvitse olla täydellinen osaaja tullessasi meille, tärkeintä on, että haluat kehittyä, oppia uutta etkä pelkää haasteita. Me arvostamme innokkuuttasi ja kykyäsi viedä aloittamasi loppuun.

Nyt etsimme kokenutta Full Stack -kehittäjää ohjelmistotiimiimme.

Me arvostamme osaamistasi ja haluamme tarjota sinulle innostavan työympäristön kasvavassa ja menestyvässä organisaatiossa. Profit Softwarella tärkeintä kaikessa toiminnassa on asiakkaan tyytyväisyys. Jos tekemisen laatu ja tinkimättömyys ovat sinulle tärkeitä arvoja, olet sopiva henkilö tehtävään. Pääasia on, että haluat kehittyä, oppia uutta etkä pelkää haasteita. Tukenasi ovat muut Profit Softwaren ammattilaiset. Haluamme tuulettaa näkemyksiämme, kehitysmenetelmiämme ja tapojamme tehdä asioita. Toisitko meille jotain uutta?

Sinulta löytyy:

  • Innokkuuden lisäksi kykyä viedä projektit loppuun asti
  • Hyvää sosiaalista pelisilmää ja kommunikointitaitoja
  • Vuosien kokemusta ja projektihistoriaa IT-alalta, mitä monipuolisempaa, sen parempi
  • Näkemystä laadukkaan ohjelmistokehityksen tulevaisuudesta ja sinne pääsemisen polusta
  • Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito
  • Kokemusta ja näkemystä eri tekniikoista esim. PHP, Java, SQL, Javascript, Python, HTML5, CSS, MySQL, PostgreSQL, Linux

Lisäksi arvostamme:

  • Pyrkimystä tehdä (ohjelmisto-)maailmasta parempi paikka

Innostava, asiakaslähtöinen työyhteisömme toimii joustavasti ja tehokkaasti kaikessa tekemisessään. Meillä työskennellessä jokaisella on mahdollisuus tuoda näkemyksensä esiin ja olla näin vaikuttamassa työympäristöönsä ja omaan tekemiseensä. Tarjoamme työntekijöillemme pääsyn uusimpiin työkaluihin sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoaan koulutuksin ja sertifikaatein. Meillä on kilpailukykyinen palkkaus sekä hyvät henkilöstöedut.

Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen: careers@profitsoftware.com

Lisätietoja tehtävästä antaa Team Manager Tino Silfver, tino.silfver(at)profitsoftware.com.