Profit Software on yli 230 hengen ohjelmistoyritys, jolla on toimintaa kuudella eri paikkakunnalla Suomessa, Virossa ja Ruotsissa. Tuotamme pankki- ja vakuutussektorin nimekkäille toimijoille ohjelmistoja, järjestelmiä ja analytiikkapalveluita. Haluatko mukaan rakentamaan parempia ohjelmistoja?

Teemme projekteja asiakkaillemme tavoitteenamme auttaa heitä pysymään edelläkävijöinä digitaalisessa kehityksessä. Laajan asiakaskunnan myötä pääset haastaviin tehtäviin, joissa tukenasi ovat koko muu tiimi ja esimiehesi. Me arvostamme osaamistasi ja haluamme tarjota sinulle innostavan työympäristön kasvavassa ja menestyvässä organisaatiossa.

Etsimme kokeneita Java-kehittäjiä ohjelmistotiimiimme Lahteen tai Espooseen.

Profit Softwarella tärkeintä kaikessa toiminnassa on asiakkaan tyytyväisyys. Jos tekemisen laatu ja tinkimättömyys ovat sinulle tärkeitä arvoja, olet sopiva henkilö tehtävään. Pääasia on, että haluat kehittyä, oppia uutta etkä pelkää haasteita.

Sinulta löytyy:

  • Useiden vuosien mittaista Java / Spring kokemusta
  • Mahdollisesti myös AngularJS, Apache Wicket ja Liferay -kokemusta, joka koetaan plussana
  • Hyvää sosiaalista pelisilmää ja kommunikointitaitoja
  • Näkemystä laadukkaan ohjelmistokehityksen tulevaisuudesta ja sinne pääsemisen polusta
  • Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito

Miksi Profit Software on yrityksenä sinulle oikea valinta?

Innostava, asiakaslähtöinen työyhteisömme toimii joustavasti ja tehokkaasti kaikessa tekemisessään. Meillä työskennellessä jokaisella on mahdollisuus tuoda näkemyksensä esiin ja olla näin vaikuttamassa työympäristöönsä ja omaan tekemiseensä. Tarjoamme työntekijöillemme pääsyn uusimpiin työkaluihin sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoaan koulutuksin ja sertifikaatein. Meillä on kilpailukykyinen palkkaus sekä hyvät henkilöstöedut.

Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen: careers@profitsoftware.com.

Lisätietoja tehtävästä antaa Team Leader Antti Laurila, antti.laurila(at)profitsoftware.com.