Profit Software on lähes 230 hengen ohjelmistoyritys, jolla on toimintaa kuudella eri paikkakunnalla Suomessa, Virossa ja Ruotsissa. Tuotamme pankki- ja vakuutussektorin nimekkäille toimijoille lisäarvoa järjestelmien, analytiikan ja taitavien konsulttiemme avulla.

Profit Software panostaa Business Intelligence -liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen. Toimimme useissa BI-hankkeissa eri toimialoilla ja tarjoamme näin ollen mahdollisuuden tutustua erilaisiin asiakasympäristöihin ja uusimpiin Microsoftin teknologioihin. Sinun ei tarvitse olla täydellinen osaaja tullessasi meille. Tärkeintä on, että olet kiinnostunut analytiikasta ja haluat kehittyä, oppia uutta etkä pelkää haasteita. Meillä pääset halutessasi myös nopeasti vastuullisiin tehtäviin, joissa tukenasi ovat koko muu tiimi, esimiehesi sekä tämän osaamisalueen maailmanluokan osaajia.

Olisitko sinä Profit Softwaren seuraava Junior BI Consultantimme? Etsimme tehtävään useita henkilöitä Tampereen, Lahden, Porin ja Espoon toimipisteisiimme.

 

Parhaat eväät BI-konsultin uralle saat, jos sinulta löytyy:

• Hyviä kommunikointitaitoja ja valmiutta toimia sujuvasti asiakasrajapinnassa
• Kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja jakaa sitä pienempiin osioihin
• Tietämystä erilaisista BI-välineistä sekä tietovarastoinnista
• Sujuvaa suullisen ja kirjallisen suomen kielen taitoa

Näistä harvemmin on ollut haittaa:
• Aiempi SQL Server -kokemus (SSRS, SSAS, SSIS)
• Power BI ja Tabular-mallinnus
• Kokemus .NET- ja C#-ohjelmistokehityksestä
• SharePoint-osaaminen

Innostava, auttava ja asiakaslähtöinen työyhteisömme toimii joustavasti ja tehokkaasti kaikessa tekemisessään. Olemme sen kokoinen yritys, että sinulla on jo mahdollista kehittää osaamistasi moneen eri suuntaan intressiesi mukaisesti, mutta samalla jokaisella on mahdollisuus tuoda näkemyksensä esiin ja olla näin vaikuttamassa työympäristöönsä ja omaan tekemiseensä. Tarjoamme työntekijöillemme pääsyn uusimpiin työkaluihin sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoaan koulutuksin ja sertifikaatein. Meillä on kilpailukykyinen palkkaus sekä hyvät henkilöstöedut.

Käsittelemme hakemukset saapumisjärjestyksessä ja paikkoja täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä. Aloituksesta on mahdollista sopia joustavasti. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen careers@profitsoftware.com.

 

Seuraa meitä somessa: