Profit Software är ett företag med ca 230 anställda på 6 platser i 3 olika länder. Med våra välkända system, BI-tjänster, och kompetenta konsulter tillför vi värde till välkända aktörer inom hela bank- och försäkringsbranschen. Vår inspirerande, kundorienterade kultur är flexibel och effektiv i allt vi gör. På Profit Software är det högt i tak, alla har en chans att påverka sin arbetsmiljö. Vi förser våra anställda med tillgång till de senaste verktygen och de möjligheter som krävs för att kunna utvecklas professionellt med kurser och certifieringar. Vi har även en bra förmåns-policy och konkurrenskraftiga kompensationspaket.

Vi söker efter erfarna .NET utvecklare till vårat växande team i Stockholm. Du kommer att representera Profit Software huvudsakligen ute hos en av våra kunder tillsammans med vårat utvecklingsteam, i nära samarbete med kundens funktioner inom affärsområdet. Uppdraget innebär både nyutveckling och förbättring av befintliga lösningar. Det krävs att du är strukturerad, lösningsorienterad och har lätt för att förstå olika flöden och processer.

De önskemål vi har om kandidater:

  • Mycket goda kunskaper inom: C#, .Net, MS SQL Server, Javascript, React, CSS, HTML, WCF, WPF, Git
  • Meriterande om du har kunskap om system i försäkringsbranschen
  • Kundorienterad med god social kompetens
  • Flytande nivå i svenska språket och god nivå i det engelska språket

Om du tror att du skulle passa för detta uppdrag ser vi gärna att du skickar din ansökan till careers@profitsoftware.com eller via LinkedIn.