Profit Software är ett företag med ca 230 anställda på 6 platser i Sverige, Finland och Estland. Med våra välkända system, BI-tjänster och kompetenta konsulter tillför vi värde till ledande aktörer inom hela bank- och försäkringsbranschen. Vår inspirerande och kundorienterade företagskultur är flexibel och effektiv i allt vad vi gör, på Profit Software är det högt i tak, alla har en chans att påverka sin arbetsmiljö. Vi förser våra anställda med tillgång till de senaste verktygen och de möjligheter som krävs för att kunna utvecklas professionellt med kurser och certifieringar. Vi har även en bra förmåns-policy och konkurrenskraftiga kompensationspaket.

Vi söker en senior teknisk PreSale Engineer med goda kunskaper om den svenska försäkringsbranschen, framförallt inom området Liv & Pension. Som PreSale Engineer kommer du att stödja försäljningsteamet med presentationer om våra produkter och tjänster samt delta i kundmöten, du kommer också att samarbeta med utvecklingsteamet där du bidrar med kunskaper om branschen och dess processer. För att lyckas i detta uppdrag krävs det att du har en god inblick i branschen och att du kan engagera dig i diskussioner med kunder kring lösningar och system samt sammanfatta och presentera dessa kundbehov till vår interna produktutveckling.

De önskemål vi har om kandidater:

• Goda kunskaper om svenska Liv & Pensions systemet, dess regelverk och aktörer
• Kunskaper om it-system inom Liv & Pensions försäkringar
• Teknisk kompetens och förståelse för kunders IT-behov
• Mycket kundorienterad med god social kompetens
• Flytande nivå i svenska språket och god nivå i det engelska språket

Om du tror att du skulle passa för detta uppdrag ser vi gärna att du skickar din ansökan till careers@profitsoftware.com.