Profit Life & Pension 5.1 mahdollistaa modulaariset riskiturvarakenteet

Oct 23, 2020 | News, Software Products

Miljoona hallinnoitua vakuutusta, 100 miljoonan euron arvosta transaktioita kuukausittain ja 20 miljardin euron edestä varallisuuden hallinnointia. Tätä kaikkea on Profit Life & Pension (PLP).

PLP:tä on kehitetty vuosien saatossa monipuoliseksi järjestelmäksi, joka tarjoaa ratkaisut niin henki- ja eläkevakuuttamiseen kuin työeläkevakuuttajille. Lokakuun alussa julkaistuun PLP 5.1 -versioon on sisällytetty lukuisia uusia toiminnallisuuksia, merkittävimpänä tuki henkilövakuuttamiselle.

Ratkaisu, joka taipuu vakuutusyhtiön liiketoimintavaatimuksiin

Uudessa versiossa pääasiallinen fokus on henkilövakuuttamisessa.

-Olemme keskittyneet siihen, että pystymme toteuttamaan tehokkaasti modulaarisia turvarakenteita. Kyseessä on kokonaisuus, joka mukautuu aidosti asiakkaan liiketoimintavaatimuksiin nyt ja tulevaisuudessa, kertoo Profit Softwaressa Lead Business Analystinä työskentelevä Ilkka Holm.

Projektissa on tehty myös laajennuksia itsepalvelutoimintoihin. Lisäksi turva- ja laskutusnäkymät ovat täysin uusia, REST:llä ja React UI:lla toteutettuja. Riskivakuutusten ollessa kyseessä on syytä muistaa, että kaikkia muutoksia loppuasiakas ei voi edes tehdä, esimerkkinä vaikkapa uutta vastuunvalintaa vaativa muutos.

-Olemme pitäneet uutta versiota työstäessämme koko ajan mielessämme sen, että kaikki tehdyt ratkaisut kantavat asiakkaan päässä kauas, jatkaa Holm.

Tuki lainaturvavakuutuksille

Uudessa PLP 5.1 -versiossa on tuki lainaturvavakuutuksille. Tyypillisesti henkilöriskivakuutuksissa laskutus kohdistuu tulevaan aikaan. Profit Softwaren lainaturvaratkaisussa vakuutussumma on kuitenkin sidottu lainan määrään joko täysimääräisesti tai tietyllä prosenttiosuudella ja laskutus kohdistuu menneeseen aikaan, jolloin turva samoin kuin vakuutusmaksut seuraavat tarkasti lainan määrää.

-Ratkaisussa on uudistettu laskutuksen toimintalogiikkaa muutoinkin. Osittain sen takia, että erilaisia laskutusmekanismeja voidaan tehdä jatkossa tehokkaasti, ja jotta loppuasiakkaita voidaan tulevaisuudessa palvella entistä paremmin, päättää Holm.

Profit Life & Pension on joustava vakuutusratkaisu, joka tukee markkinoilla olevia tyypillisiä henkilö-, eläke- ja säästövakuutustuotteita, mukaan lukien run-off-tilassa olevat vakuutustuotteet. PLP kattaa henkivakuuttamisen ajantasaiset viranomaisvaatimukset. Vakuutusten myynti, sopimushallinta ja korvausten käsittely ovat modernin ratkaisumme ydintoiminnallisuuksia, jotka voidaan automatisoida, integroida ja mukauttaa asiakkaan digitalisointi- ja kanavastrategioihin. Haluatko tietää tuotteesta lisää? Tutustu ratkaisuun.

News

Profit Software ranked number 120 on the Tivi 250 list

Tietoviikko has published its yearly report on Finland’s 250 largest ICT companies. It states that ICT sector has grown rapidly; one sign was that minimum revenue limit in order to get to the list was 10.4M euros when it last year was 9.1M euros. The average turnover...

Profit Software rebrands as Evitec to support Nordic expansion

Profit Software is a leading provider of system solutions and consulting services to the Nordic financial service industry. It also offers analytics and information management services across multiple industries. The company is now starting a major rebranding project...

Blog

The development path of an initial idea into a new functionality

In the beginning, there is an initial idea. A fragment of a phrase from a conversation suddenly springs to mind. A question to colleagues, "has this ever come up with your client?". And in no time, we are in full swing at work, conceptualizing a new functionality! The...

System renewal – an upgrade in technology or also something else?

When discussing a system renewal, hot topics are amongst other digitalization, automation, conversions, and migration. And nothing wrong with these, all important factors ensuring the new system operates as whished and delivers the expected benefit. But will a system...

Tuotekehitystä ketterästi ja yhdessä oppien

Tässä sisältösarjassa tuomme esille Profit Softwaren eri kehittäjätiimejä. Nyt esittelyvuoron saa Mikan ja Teron johdolla tuotetiimimme, joka on erikoistunut Profit Life & Pension -järjestelmään tunnetussa ja pitkäaikaisessa finanssialan asiakkuudessamme. Mika...