Vahvistamme projektinhallinnan osaamistamme ja etsimme projektipäällikköä Espooseen tai Tampereelle.

Meillä tärkeintä kaikessa toiminnassa on asiakkaan tyytyväisyys. Jos tekemisen laatu ja tinkimättömyys ovat sinulle tärkeitä arvoja, olet sopiva henkilö tehtävään. Laajan asiakaskunnan myötä pääset haastaviin tehtäviin, joissa tukenasi ovat muut Profit Softwaren ammattilaiset.

Olemme sopivan kokoinen toimija finanssisektorilla: projektimme ovat tarpeeksi isoja laadukkaisiin toimintamalleihin mutta kuitenkin tarpeeksi pieniä realistisiin aikatauluihin ja ketteriin kehitykseen. Käynnissä olevista tai tulevista asiakasprojekteistamme voisi esimerkinomaisesti nostaa esiin esim. vakuutusyhtiön GDPR-hankkeen tai mobiiliverkkopankin kehitysprojektin. Projekteissamme kuljemme aina laatu edellä, tavoitteemme on 100% tyytyväinen asiakas.

Organisaationa arvostamme projektinhallintaa ja pyrimme parantamaan jatkuvasti toimintaamme sekä luomaan edellytykset onnistuneisiin projekteihin. Vaativien asiakasprojektiemme ansiosta projektipäälliköiden ammattitaidon kehittäminen ja motivaation ylläpitäminen ovat liiketoimintamme kulmakiviä. Kuluvan vuoden teemojamme ovat läpinäkyvyys, kannattavuus eri näkökulmista sekä erilaiset metriikat, joiden avulla nämä saavutetaan. Projektipäällikkönä pääset osallistumaan koko yrityksen laajuiseen kehitystyöhön, tuomaan omia näkökulmiasi esille ja luomaan parhaita toimintamalleja.

Edellytämme sinulta:

  • Näyttöä onnistuneesta projektinjohdosta lähivuosilta
  • Kokemusta ja näkymystä onnistuneista workshopeista, fasilitoinnista ja ideoinnista
  • Miellyttävää ja ihmisläheistä otetta tiimityöskentelyyn
  • Tietämystä ja kiinnostusta projektinhallinnan teoreettiseen puoleen (Vesiputous, Scrum, Kanban, Lean, SaFe)
  • Taitoa tuottaa laadukasta projektidokumentaatiota (esim. esiselvitykset, määrittelyt, prosessikaaviot, projektisuunnitelmat)
  • Valmiutta ottaa käyttöön tyyppillisiä työkaluja (MS Project/Visio/Excel, Jira/Confluence jne.)
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

Arvostamme myös

  • Kokemusta FinTech-projekteista
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Teknistä taustaa toteutuksen parista

 

Innostava, asiakaslähtöinen työyhteisömme toimii joustavasti ja tehokkaasti kaikessa tekemisessään. Meillä työskennellessä jokaisella on mahdollisuus tuoda näkemyksensä esiin ja olla näin vaikuttamassa työympäristöönsä ja omaan tekemiseensä. Tarjoamme työntekijöillemme pääsyn uusimpiin työkaluihin sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoaan koulutuksin ja sertifikaatein. Meillä on kilpailukykyinen palkkaus sekä hyvät henkilöstöedut.

Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen: careers@profitsoftware.com.

Lisätietoja tehtävästä antaa Team Manager Harri Hiila, harri.hiila@profitsoftware.com.