Teemme projekteja asiakkaillemme tavoitteenamme auttaa heitä pysymään edelläkävijänä digitaalisessa kehityksessä ja etsimme jatkuvasti uusia kykyjä auttamaan meitä tässä tehtävässä. Uskotko, että tyytyväinen asiakas ja hänen tarpeensa ovat liiketoiminnan kulmakivi? Ovatko tekemisen laatu ja tinkimättömyys itsellesi tärkeitä arvoja? Haluatko mieluummin panostaa menestyksen saavuttamiseen tiimityöllä kuin kerätä itsellesi pikavoittoja? Oletko valmis kohtaamaan laajan ja haastavan, mutta samalla palkitsevan asiakaskunnan? Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, arvomme ovat samanlaisia.

Etsimme nyt joukkoomme tehokasta ja ratkaisukeskeistä Sales Manageria Espooseen. Myyntipäällikön roolissa sinun tehtävänäsi on toimia uusmyynnissä nimettyjen finanssialan B2B-asiakkaiden parissa. Autat asiakkaitamme hahmottamaan tarpeita ja tarjoat ammattitaitoisen tiimimme kanssa niihin sopivia ratkaisuja. Emme rajoita käsiäsi vaan annamme tukea ja valmennusta silloin kun sitä tarvitset. Me arvostamme osaamistasi ja haluamme tarjota sinulle innostavan työympäristön kasvavassa ja menestyvässä organisaatiossa.

Toivomme sinulta ammattimaista ja aktiivista otetta ja asennetta, sekä kykyä herättää luottamusta. Aiempi myyntikokemus on suotavaa, muttei välttämätöntä. Pääasia on, että haluat kehittyä ja olet ihminen, joka käärii hihansa ja saa tuloksia aikaan. Tukenasi ovat muut Profit Softwaren ammattilaiset.

Sinulta löytyy:

  • Analyyttistä ja ratkaisulähtöistä otetta
  • Kokemusta IT-alalta
  • Hyvää sosiaalista pelisilmää ja kommunikointitaitoja
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä ja aktiivista draivia löytää asiakkaitamme palvelevat ratkaisut
  • Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito

Lisäksi arvostamme:

  • Korkeakoulututkintoa tekniikan tai kaupan alalta
  • Monipuolista kielitaitoa
  • Kokemusta asiakastyöstä finanssialan asiakkaiden kanssa ja/tai analytiikkaratkaisujen myynnistä

 

Innostava, asiakaslähtöinen työyhteisömme toimii joustavasti ja tehokkaasti kaikessa tekemisessään. Meillä työskennellessä jokaisella on mahdollisuus tuoda näkemyksensä esiin ja olla näin vaikuttamassa työympäristöönsä ja omaan tekemiseensä. Tarjoamme työntekijöillemme pääsyn uusimpiin työkaluihin sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoaan koulutuksin ja sertifikaatein. Meillä on kilpailukykyinen palkkaus sekä hyvät henkilöstöedut.

Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen: careers@profitsoftware.com.

Lisätietoa tehtävästä saat HR Manager Emilia Krappelta, emilia.krappe(a)profitsoftware.com