Profit Software on lähes 230 hengen ohjelmistoyritys, jolla on toimintaa kuudella eri paikkakunnalla Suomessa, Virossa ja Ruotsissa.

Tuotamme pankki- ja vakuutussektorin nimekkäille toimijoille lisäarvoa järjestelmien, analytiikan ja taitavien konsulttiemme avulla. Teemme projekteja asiakkaillemme tavoitteenamme auttaa heitä pysymään edelläkävijänä digitaalisessa kehityksessä ja etsimme jatkuvasti uusia kykyjä auttamaan meitä tässä tehtävässä.

Meillä tärkeintä kaikessa toiminnassa on asiakkaan tyytyväisyys. Sinun ei tarvitse olla täydellinen osaaja tullessasi Profit Softwarelle. Tärkeintä on, että haluat kehittyä, et pelkää haasteita ja haluat viedä aloittamasi loppuun. Jos arvostat olla kärkijoukossa valloittamassa uutta liiketoiminta-aluetta, olet sopiva henkilö tähän tehtävään.

Haemme työyhteisöömme Finanssialan järjestelmäasiantuntijaa (System Specialist) Applications Operations -liiketoimintaa käynnistävään tiimiin Espooseen.

Sinulla tulee olla:

  • Perustaidot Linuxista
  • Perustaitoa ohjelmoinnista
  • Halukkuutta toimia konsulttina asiakasrajapinnassa

Lisäksi arvostamme:

  • SQL-osaamista
  • Kokemusta finanssialan järjestelmistä
  • Kokemusta järjestelmien ylläpidosta
  • Kokemusta tietokantaylläpidosta
  • Ruotsin kielen taitoa

Tarjoamme innostavan ja asiakaslähtöisen työyhteisömme, joka toimii joustavasti ja tehokkaasti kaikessa tekemisessään. Pääset tiiviisti mukaan Application Operations -liiketoiminnan käynnistämiseen, jossa tavoitteenamme on olla merkittävä toimittaja Pohjoismaissa. Sinulla on tukenasi hyvä ja kokenut tiimi, joiden avulla tulet varmasti uimaan kuin kala vedessä finanssialan haastavissa ympäristöissä. Tarjoamme lisäksi työympäristön, jossa on mahdollisuus tuoda näkemyksensä esiin ja olla näin vaikuttamassa työympäristöönsä ja omaan tekemiseensä, sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoaan koulutuksin ja sertifikaatein. Meillä on kilpailukykyinen palkkaus sekä hyvät henkilöstöedut.

Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen: careers@profitsoftware.com

Lisätietoja antaa Antti Mattila arkipäivisin klo 9-11: antti.mattila(at)profitsoftware.com, 050 596 2533. Voit myös lähettää viestin LinkedInissä.

 

Seuraa meitä somessa: