Profit Software on lähes 230 hengen ohjelmistoyritys, jolla on toimintaa kuudella eri paikkakunnalla Suomessa, Virossa ja Ruotsissa. Tuotamme pankki- ja vakuutussektorin nimekkäille toimijoille lisäarvoa järjestelmien, analytiikan ja taitavien konsulttiemme avulla.

Teemme projekteja asiakkaillemme tavoitteenamme auttaa heitä pysymään edelläkävijänä digitaalisessa kehityksessä ja etsimme jatkuvasti uusia kykyjä auttamaan meitä tässä tehtävässä.

Etsimme useita, innokkaita ohjelmistoalan tulevia osaajia ja jo kokeneempia tekijöitä kahteen tamperelaiseen 

ohjelmistotiimiimme.

Tule töihin Profit Softwarelle

Toinen rekrytoivista tiimeistämme keskittyy pitkäjänteiseen, laajoja projekteja sisältävään tuotetyöhön, kun taas toinen tiimimme tekee reippaalla tahdilla nopeasti oppien erilaisia projekteja. Halusit sitten rakentaa itsellesi syväosaamista keskittymällä yhteen liiketoiminta-alueeseen tai oppia monipuolisesti eri alueilta, haastavat tehtävät ja kiinnostavat asiakkuudet pitävät sinut vauhdissa. Kummassakin tiimissä pääset työskentelemään tiiviisti huippuosaajien kanssa tukenasi kaikki Profit Softwaren ammattilaiset. Me haluamme tarjota sinulle inspiroivan työympäristön menestyvässä organisaatiossa, jossa pääset kasvattamaan omaa asiantuntijuuttasi yhdeksi Suomen huipuista tällä alalla.

 

Tehtävässä onnistuaksesi odotamme, että sinulta löytyy:

  • Kokemusta seuraavista teknologioista: .Net, Javascript, React
  • Reippaan asenteen lisäksi kykyä viedä projektit loppuun asti
  • Hyvää sosiaalista pelisilmää ja kommunikointitaitoja
  • Ohjelmistoalan meneillään olevaa koulutusta tai tutkintoa
  • Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito

Lisäksi arvostamme:

  • Kiinnostusta IT-alaan esim. harrasteprojektien muodossa
  • Monipuolista Fullstack-osaamista tietokannoista käyttöliittymiin

Hae töihin!

Sinun ei tarvitse olla täydellinen osaaja tullessasi meille Profit Softwarelle. Pääasia on, että haluat kehittyä, oppia uutta etkä pelkää haasteita. Koska meillä tärkeintä kaikessa toiminnassa on asiakkaan tyytyväisyys, ovat tekemisen laatu ja tinkimättömyys tärkeitä asioita etsimissämme henkilöissä.

Innostava, asiakaslähtöinen työyhteisömme toimii joustavasti ja tehokkaasti. Meillä työskennellessä jokaisella on mahdollisuus tuoda näkemyksensä esiin ja olla näin vaikuttamassa työympäristöönsä ja omaan tekemiseensä. Tarjoamme työntekijöillemme pääsyn uusimpiin työkaluihin sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoaan koulutuksin ja sertifikaatein. Meillä on kilpailukykyinen palkkaus sekä hyvät henkilöstöedut.

 

Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen: careers@profitsoftware.com

Lisätietoja tehtävistä antaa Team Manager Timo Rantanen: timo.rantanen (at) profitsoftware.com.

 

Seuraa meitä somessa: