Etsimme Lahden toimistoomme koodaustaitoista tiiminvetäjää. Profit Softwaren tavoitteena on tulla pohjoismaiden halutuimmaksi ohjelmistoyritykseksi finanssitoimialalla ja BI-toteutuksissa. Kehitämme älykkäitä ohjelmistotuotteita ja toimimme IT-konsultteina asiakkaidemme vaativissa projekteissa. Lahden toimistollamme on sekä kokeneita ohjelmistokehittäjiä ja BI-osaajia että uran alkuvaiheessa olevia lahjakkuuksia.

Muutaman vuoden aikana Lahden toimistomme on kasvanut yli viiteentoista asiantuntijaan, joista ohjelmistokehittäjiä on viisi. Kasvun myötä avautuu kokonaan uusi rooli, kun etsimme nyt koodaustiimillemme tiiminvetäjää auttamaan arjen esimiestöissä ja projekteissa. Olemme matala ja ketterä organisaatio, joten tiiminvetäjän rooliin kuuluu myös asiakastyö. Tällöin matkustaminen pääkaupunkiseudulle, jossa asiakkaamme pääosin ovat, on tärkeä osa työtä.

Pystyt toimimaan C# ja Java -konsulttiemme tukena asiakasprojekteissa. Ei haittaa, jos pystyt antamaan tukea myös esimerkiksi integraatioissa, tietokantatekemisessä tai frontend-koodauksessa. Emme oleta, että osaat valmiiksi kaikkea, mutta pystyt tarvittaessa ottamaan haltuun uusiakin ohjelmistotekniikoita. On mahdollista, että olet siirtynyt enemmän projektinhallinta- tai arkkitehtirooliin viime vuosina. Työnkuvasi meillä voi painottua näille alueille. Aikaisempaa esimieskokemusta ei välttämättä vaadita, mutta kaikki projektinhallintaosaaminen on eduksi. Tärkeintä on, että sinulla on halu kehittää osaamistasi ja ottaa vastuuta.

Tarjoamme sinulle viihtyisän ja kehittyvän työpaikan Lahden keskustassa sekä asiantuntevat ja mukavat kollegat. Pääset varmuudella tutustumaan uusiin teknologioihin. Kollegatiiminvetäjäsi Harri Hiila ja Teemu Vainio ovat pitkän linjan IT-ammattilaisia, jotka auttavat sinut vauhtiin. Esimiehesi Perttu Heinonen istuu yrityksen johtoryhmässä ja edistää asioita mutkattoman rentoon tyyliinsä uskollisena.

Laita tietosi tulemaan careers@profitsoftware.com ja tule kahvittelemaan osoitteeseen Aleksanterinkatu 17!

Lisätietoja saat Perttu Heinoselta: perttu.heinonen@profitsoftware.com.