TyEL-webinaari 13.11.2019

Muuttuva eläke – maksatusta ja muutosten hallintaa Profit Softwaren järjestelmällä

Webinaari sisältää läpikäynnin keskeisimmistä eläkkeen muutostilanteista sekä maksatuksen ja ETK-raportoinnin ajan tasalla pitämisestä. Tarkastelemme esimerkkitapausten kautta Profit Softwaren eläkkeen maksatusjärjestelmän, PLP Payments -ratkaisun, tarjoamaa kykyä huolehtia maksatuksen ajantasaisuudesta.

PLP Payments on yhteensopiva suomalaisen työeläkejärjestelmän kanssa. Järjestelmä kattaa kaikki Suomen viisi eri työeläkelakia sekä kaikki työeläkejärjestelmästä maksettavat etuudet.

Ajankohta

Keskiviikkona 13.11., klo 10-11

Webinaarissa käsiteltävät osa-alueet:

  • Eläkkeiden muutostilanteet ja maksatuksen ajan tasalla pitäminen
  • VILMA-menettely ja vastuunjakoraportointi Eläketurvakeskukselle
  • Käsitellään maksatuksen esimerkkitapauksia liittyen mm. eläkelajin muutokseen, takautuvia maksuja, takaisinperintää ja itsepalvelun kautta tehtyjä päivityksiä.

Esittäjät

Jani Boström vastaa Profit Softwaren ohjelmistotuotteista. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus ICT-alasta ja vahva asiantuntemus tuoteportfolioiden kehittämisestä eri yrityksissä.

Anni Siitonen toimii Profit Softwaressa Senior Business Analystina ja tiiminvetäjänä liiketoiminta-analyytikoille. Viimeisten kahdeksan vuoden aikana Anni on toiminut Profitilla monipuolisissa tehtävissä niin tuotekehityksessä kuin asiakasprojekteissa.

Osallistuminen

Tapahtuma toteutetaan webinaarina, johon voit osallistua omalta tietokoneeltasi verkkoselaimen välityksellä. Osallistumiseen riittää tavallinen PC/Mac –tietokone, jossa on äänentoisto ja Internet -yhteys. Korvakuulokkeiden käyttö on suositeltavaa.

Linkki webinaariin lähetetään sähköpostitse.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tämän linkin kautta viimeistään perjantaina 8.11.2019, minkä jälkeen saat sähköpostiisi osallistumistiedot.

Lisätietoja

Jani Boström, jani.bostrom(at)profitsoftware.com, p. 040 528 6011

Lisätietoa PLP Payments -ratkaisusta.