Valtiokonttori on valinnut Profit Softwaren lainojen vakuushallintajärjestelmänsä toimittajaksi. Sopimus kattaa myös ylläpitopalvelut ja järjestelmään liittyvät jatkokehitystyöt.

Valtiokonttorin Rahoitustoimiala vastaa valtion velanhoidosta ja kassanhallinnasta sekä hallinnoi valtion varoista myönnettyjä lainoja, korkotukia ja valtiontakauksia. Nyt tehty järjestelmäsopimus koskee antolainausyksikön vakuudenhallintaa. Uudella järjestelmällä hallinnoidaan valtion myöntämien lainojen ja korkotukien vakuuksia sekä valtiontakauksia.

Profit Softwarella on jo aiempaa kokemusta vastaavista projekteista, mm. Kuntarahoituksen vakuushallinnan uudistuksesta. Nyt tehdyn sopimuksen arvo on lähes 1,4 miljoonaa euroa. Projektin toteutus alkaa elokuussa 2019.

Lisätiedot:
Profit Software Oy, CEO Ilkka Starck, puh. +358 40 760 0074

Valtiokonttori
Valtiokonttori palvelee valtionhallintoa, kansalaisia, kuntasektoria, yhteisöjä ja yrityksiä. Virasto perustettiin 1876 ja se työllistää noin 270 henkilöä.

Profit Software
Profit Software on finanssialalle järjestelmäratkaisuja ja konsulttipalveluita toimittava yritys. Yritys perustettiin vuonna 1992. Toimistot sijaitsevat Espoossa, Tampereella, Porissa, Lahdessa, Tallinnassa ja Tukholmassa. Työllistämme noin 240 henkilöä.